Okulumuza Panolar Bağışlandı.

Hayırsever velimiz Adem ARTUĞ okuluma pano bağışladı.

12.10.2023 85

Okulumuz, hayırsever Adem ARTUĞ'un cömert bağışıyla daha da zenginleşiyor. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmak amacıyla gerçekleşen bu bağış, görsel eğitimin geliştirilmesine büyük katkı sağlayacak.

Hayırseverin bağışladığı panolar, okulumuzun duvarlarına renk katacak ve öğrencilere daha fazla bilgiye ulaşma fırsatı sunacak. Görsel öğrenmeyi destekleyen bu panolar, derslerde, etkinliklerde ve öğrencilerin kendi projelerinde kullanılmak ve çalışmalaın sergilenmesi amacıyla kullanılacaktır. Panolar okulumuzdaki sınıflara ve koridorlara yerleştirilimiştir.

Okulumuzun yönetimi, bu cömert bağış için hayırsevere teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü, "Hayırseverimizin desteği, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sağlamamıza yardımcı olacak. Görsel öğrenme, öğrencilerimizin dikkatini çekmek ve öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek için mükemmel bir araçtır," dedi.

Okulumuz, hayırsever Adem ARTUĞ'un desteği ile daha da güçleniyor ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunma yolunda büyük adımlar atıyor. Bu tür bağışlar, toplumumuzun eğitimine ve geleceğine katkıda bulunmada kritik bir rol oynuyor.

Bu cömert bağış ile okulumuzun daha da ileri gitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Görsel eğitim amacıyla kullanılacak olan panolar, öğrencilerimizin hayallerini ve hedeflerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olacak önemli bir araç olacak.