Okulumuzda İki Öğrenci Cumhuriyet Bayramı Yarışmasında Başarılı Oldu

Okulumuzda İki Öğrenci Cumhuriyet Bayramı Yarışmasında Başarılı Oldu

İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı temalı yarışmada il genelinde 2. ve 3. olarak büyük bir başarı elde etti.

25.10.2023 196

 

25-10-2023Okulumuz öğrencilerinden Argeş YARDİMCİEL ve Nihal YARDİMCİEL, İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen "Cumhuriyet'in 100. Yılı" temalı yarışmada 2. ve 3. olarak büyük bir başarı elde etti.

Öğrencilerimizin bu başarısı, okulda büyük bir sevinçle karşılandı. İlçe Kaymakamı Hasan Musab OKATAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi ÇELEBİDİR, öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Okul Müdürü coşkun YARDİMCİEL, öğrencilerin bu başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin değerlerini en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

"Cumhuriyet'in 100. Yılı" temalı yarışmada dereceye giren öğrenciler, başarılarının arkasındaki emeği veren herkese teşekkür etti.

Öğrencimiz Argeş YARDİMCİEL "Cumhuriyetimizin değerlerini en iyi şekilde yansıtmak için çok çalıştım. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerime ve aileme teşekkür ederim." dedi.

Öğrencimiz Nihal YARDİMCİEL ise, "Cumhuriyetimizin önemini daha iyi anlamak için bu yarışmaya katıldım. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Dağpınar Ortaokulu çalışanları ve öğretmenbleri olarak biz de öğrencilerimizi bu başarıdan ötürü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.25-10-202325-10-2023