Okulumuzda Öğrenciler, Deneme Sınavı İle Kendilerini Değerlendirdi

16.10.2023 191

16-10-2023Okulumuz, öğrencilerin akademik performanslarını değerlendirmek ve eksikliklerini belirlemek amacıyla başarılı bir deneme sınavı düzenledi. Bu sınav, öğrencilerimize önemli bir fırsat sunarak gelecek sınavlara hazırlık süreçlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Deneme sınavı, okulumuzun her sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak gerçekleşti. Öğrenciler, sınavda Türkçe Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden sorularla karşılaştılar. Bu sınavda öğrencilerin bilgi düzeyini test etmenin yanı sıra, sınav kaygısıyla başa çıkmalarına yardımcı olmayı hedeflendi.

Okulumuzun öğrencileri, sınavı ciddiyetle ve motive bir şekilde karşıladılar. Sınav sonuçları, her bir öğrencinin güçlü yönlerini ve eksikliklerini anlamalarına yardımcı olacak. Öğretmenlerimiz, öğrencilere sınav sonuçlarına dayalı geribildirim sağlayarak, ilerlemelerini desteklemek için ellerinden geleni yapacaklar.

Okul Müdürü, deneme sınavının amacını açıklayarak, "Bu sınav, öğrencilerimizin kendilerini değerlendirmelerini ve eksikliklerini gidermelerine yardımcı olacak bir araçtır. Onlar

a gerçek sınav deneyimini yaşama fırsatı veriyor ve bu deneyim onları daha iyi bir şekilde hazırlayacak," dedi.

16-10-2023

etmelerine yardımcı olacağını belirttiler.

Öğrenciler, deneme sınavından alacakları geribildirimle gelecek sınavlara daha iyi hazırlanacaklarını ifade ettiler. Deneme sınavlarıın, onların akademik hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlayacağını ve daha iyi bir gelecek inşa

Okulumuz, öğrencilerin eğitimlerini en üst düzeye çıkarmalarını desteklemeye devam ediyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda öğretmenlerimize de öğrencilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamada yardımcı oluyor.

Cevap anahtarına ulaşmak için tıklayınız.